♥ Geloof in het goede!

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Jana schreef:

  Ik vond dat eerste filmpje ook heel mooi 🙂

 2. Dana schreef:

  Ik ben het met je eens! Al heb ik wel een keer meegemaakt dat ik een oude mevrouw wou helpen en volledig werd afgesnauwd…

 3. Jorien schreef:

  Dit is zo waar, mooie filmpjes! En wat je zeg, ik verbaas me ook echt van de grofheid van mensen af en toe. Mensen zijn tegenwoordig zo op zichzelf, hebben niks meer voor een ander over (zelfs als het niks kost) en soms kan er zelfs geen glimlachje vanaf. Als ik de mogelijkheid heb, help ik iemand graag en kan me daarna echt blij voelen als mensen je dankbaar zijn!

 4. Ik was ook zo ontroerd door deze filmpjes….als iedereen nu iets meer zijn best deed voor zijn medemens zou de wereld er een stuk mooier uitzien 🙂 x

 5. Marcella schreef:

  Ik vind het zo mooi als m’n gehandicapte zus blij wordt van iets heel kleins. Daar geniet ik echt van!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.