♥ Fotoverslag van CentrO

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. marieken schreef:

  Ik ben er een paar keer geweest, maar dat was jaren geleden. Het lekkere eten is me nog het meest bijgebleven 🙂 Die Nutella ziet er trouwens wel erg gezellig uit!

 2. Marloes schreef:

  Dat ziet er gezellig uit!

 3. Manon schreef:

  Leuke foto’s!

 4. Joke schreef:

  Leuk geschreven en volgende keer wil ik ook mee, lekker cocktailtjes en ETEN natuurlijk haha

 5. alexa schreef:

  Toevallig ben ik ook in Oberhausen geweest vorige week ook bij CentrO helaas was er voor mij niet heel veel bij wat ik echt heel graag wilde hebben, zo heb ik weer wat geld bespaard. Leuk artikel! X

 6. Ilsee schreef:

  Ik vind je blog altijd erg leuk om te lezen!
  Wel vind ik altijd dat de foto’s erg klein zijn waardoor ik eigenlijk niet echt kan zien wat erop staat, misschien iets om over na te denken? Ik denk echt dat het een hele verbetering zou zijn als ze een maatje groter worden!

  Verder; keep up the good work!

  • Dankjewel voor je feedback. Heb ik erg veel aan. Ik vind ze zelf ook wat aan de kleine kant. Ik was er afgelopen weekend al mee bezig, maar het werd of heel erg groot of nog kleiner. Hopelijk zijn ze snel zoals ik wil.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.