♥ Fit worden met Fit20 in 20 minuten

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Jenn schreef:

  Het klinkt wel goed, maar ik geloof toch echt niet dat ik er genoeg aan zou hebben

  • Bedoel je dat je één keer in de week sporten niet genoeg vindt? Ik vind sporten bij Fit20 een mooie aanvulling op de huidige trainingen op de sportschool. Alleen 20 minuten in de week vind ik ook te weinig. Gewoonweg omdat ik sporten heerlijk vind. Door Fit20 merk ik dat de WOD bij crossfit veel sneller beter gaan. Wellicht is het voor jou ook een goede aanvulling…?

 2. Marike schreef:

  Je merkt pas dat het werkt als je ineens weer gaat schaatsen of hardlopen: conditie als een beer! En de cijfertjes liegen er ook niet om; de progressie wordt gemeten. Daarnaast je hoofd ‘leeg-sporten’ of met je team spelen, treft ook weer een ander – niet onbelangrijk – doel.

 3. Evy schreef:

  Het is een geweldig concept. Ik doe het nu ruim een jaar en ik heb met nog nooit zo fit gevoeld. Spieren zijn sterker, mijn lichaam is strakker en mijn basis conditie is enorm vooruit gegaan. Dit resultaat heb ik de afgelopen jaren niet in de sportschool bereikt, maar bij Fit 20 gaat het met sprongen vooruit.

 4. Pia schreef:

  Ook ik sport er al ruim een jaar, en kwam er echt slecht met veel klachten binnen. Langzaam aan begonnen…….Voel me nu veel beter en mijn verzuring waar ik altijd last van had is weg!! Mijn kracht is met 35 % toegenomen. Nu een dipje, ziek geweest maar we gaan er weer voor. In een prachtige lokatie in Arnhem-Zuid

 5. Margé Alberts schreef:

  Ook in Assen zo’n mooie studio met enthousiaste begeleiders.
  Ik voel me sterk en gezond.

 6. Emile Vrolijk schreef:

  Ik ben er nog niet uit, lees er nu veel over. Wat ik een beetje mis is bij veel sportscholen dat je weer gaat zitten op de toestellen en we zitten al zoveel de gehele dag. Wat is jouw mening daarover, lees ook dat je dit als aanvulling doet naast je crossfit.

  • Wat een goede vraag Emile! Het is natuurlijk heel erg persoonlijk. Ikzelf vind het fijn om mij in het zweet te werken en om echt uitgeput te raken. Daarom de combinatie met crossfit. Maar ik merk wel dat ik met Fit 20 echt grote sprongen maakte. Op de sportschool zit je vrij ‘passief’ op de apparaten, hier word je echt uitgedaagd om tot het uiterste te gaan. Waardoor het ook vele malen zwaarder is dan op de sportschool. Je moet het eigenlijk ervaren, misschien kan je een proefles doen bij jou in de buurt? Als je nog vragen hebt, stel ze gerust! Ik beantwoord ze graag voor je.

   • emile vrolijk schreef:

    Hoi bedankt voor je antwoord. Ik geloof ook wel dat je sterker wordt, maar je traint naar mijn gevoel te weinig spieren in een keer. In de sportschool waar ik train ik veel met bosu en TRX dus dat is niet echt passief. De oefeningen zijn completer en in het dagelijks leven gebruk je ook meer spieren en niet alleen je armen. Het is altijd een combinatie van meedere spiergroepen en dat mis ik hier. Verder is de HIT training zoals ze het beschrijven ook blessure gevoelig, tenzij je natuurlijk wat lager level begintin het begin.

 7. Monica schreef:

  Kan je fit 20 ook doen als je artrose heb in je handen en knieeen

  • Beste Monica,

   Wat goed dat je interesse hebt in sporten bij Fit20. Helaas kan ik je geen deskundig antwoord geven op je vraag. Ik denk dat je de vraagt het beste kan stellen bij een Fit 20 bij jou in de buurt. Wel kan ik melden dat je nauwlettende persoonlijke begeleiding krijgt tijdens het sporten, dus ik denk eigenlijk dat het mogelijk is. Er wordt namelijk gewerkt vanuit jouw kunnen. Hopelijk heb ik je hiermee verder geholpen. Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust.

   Met vriendelijke groet,
   Mandy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.