♥ Fringe & cut out festival outfit

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

  1. Wat een mooie foto’s, de perfecte achtergrond! Ik zou zelf ook gaan voor outfit nummer 2, alhoewel ik zelf niet zo van de ‘blote’ huid ben bij mijn leeftijd, haha :). Hij is wel enorm festivalproof en jij kunt het enorm goed hebben! Mooie ketting ook trouwens!

  2. Dionne schreef:

    Die eerste outfit vind ik zo leuk!

  3. Diana Mieczan schreef:

    Both tees look amazing on you, sweetie. Kisses

  4. bymarlayne schreef:

    Ziet er leuk uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.