♥ December feestmaand is goed begonnen

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Beautydagboek schreef:

  Wat een gezellige foto’s! Wij hebben ook een neppe kerstboom (maar die dan wel een beetje echt lijkt, haha), maar ze zijn inderdaad niet goedkoop. En zie ik daar ook lekkere emping bij de nasi (goreng)? Jum!

 2. Svenja schreef:

  Wat heerlijk dat je al naar een kerstmarkt bent geweest, en ook nog naar Dusseldorf gaat! Heerlijk om al die gezellige markten te bezoeken!

 3. Jeej, donderdag zie ik je dus weer bij de Primark! En kerstbomen zijn inderdaad duur. Wij hebben vorig jaar op 27 december een nep kerstboom gekocht bij de Intratuin met korting!

 4. Joyce schreef:

  Wij hebben ook een neppe boom die net echt lijkt, maar die was ook heel duur. Koop er eentje na de kerst, scheelt je geld haha!

 5. Marloes schreef:

  Wat een leuke foto’s! Super dat je naar de kerstmarkt gaat! Altijd zo gezellig <3!

 6. Deisy schreef:

  Wat een leuke foto’s en die fles Bailey’s klinkt heerlijk haha! Heel veel plezier komende maand met alle leuke dingen die op de planning staan, maar dat moet denk ik wel goed komen! X

 7. PS by Dila schreef:

  Leuk, ik wil ook echt een keer naar een kerstmarkt!

  PS: misschien een kleine tip, het leest denk ik prettiger als je de teksten onder de foto’s plaatst?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.