♥ 9 fashion trends voor de lente/ zomer (+ winactie)

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

30 reacties

 1. Lisette Kleiweg schreef:

  Heerlijk over de zomer dromen, je staat daar niet alleen in !
  Ik doe graag mee met de winactie, volg je op Bloglovin en Google+ plus deze post gesaved.

 2. Nynke schreef:

  Leuk zeg. Ik volg je via bloglovin en youtube. Ik krijg zo ook helemaal zin om een nieuwe garderobe aan te schaffen.

 3. Eline schreef:

  Hmm doe mij maar die romantische mode van ruches en kant 😀 heeerlijk!

 4. Myr schreef:

  Leuke actie! Ik volg je op Bloglovin’ en heb je post geliked 🙂

 5. Berdien schreef:

  Wat leuk!!! Ik doe graag mee.
  – Ik volgde je al op bloglovin ( ByBird) en heb je artikel nu ook een hartje gegeven
  Extra:
  – Ik volgde je al op Instagram
  – Ben vanaf nu geabonneerd op je YouTube kanaal
  – Google plus
  Liefs

 6. sabrina schreef:

  Doe mij die makkelijke schoenen maar! Helaas kan ik nog steeds geen hakken dragen, best jammer met mijn 1.60. Ik doe graag mee en heb als extra Twitter sabcom72, instagram sabrinawtw en YouTube sabrina c.

 7. Anita te Gussinklo schreef:

  leuk! dat bohemian spreekt me zeker aan.
  Ik doe graag mee en volg je via Bloglovin,Google+ Twitter & You Tube.

 8. Marieken schreef:

  Ik ga voor de pastels, gemixt met donkere tinten, en het a-symmetrische vind ik ook leuk. Ook ik doe graag mee, en volg je al overal 🙂

 9. Ilsiee prins schreef:

  Jeeej, wat een superleuke actie op je blog! leuk om het weekend mee te beginnen hihih!!! Echt leuke outfits zeg, kan eigenlijk niet wachten tot de zomer weer begint… Of in ieder geval de kou en sneeuw weg is, brrrrrr….Ik doe heel graag mee, net als alle andere dames om ook een kansje te mogen wagen. Helemaal leuk leuk!!!
  Ik heb alle verplichte stapjes doorlopen, fijn weekend!
  Groetjes ilsiee

 10. Leuk hoor, ik heb zo’n zin in het voorjaar. Heerlijk weer ook wat kleur in de outfits ipv de donkere kleuren. Ik volg je via BL en IG

 11. Linda schreef:

  Ik ben dol op de zachte kleurtjes die we gaan zien en dan ook met de printjes, ook ik heb de lente al in mijn bol en het lijkt mij dan ook heerlijk om online te gaan shoppen. Ik doe heel graag mee aan je prachtige winactie! Ik heb de verplichte dingen gedaan en volg je alop diverse andere kanalen 🙂

 12. Chahrazad schreef:

  Leuke trends. Mijn favoriete trend is toch de streepjes die weer helemaal back zijn.

 13. Anita H. schreef:

  Ik doe mee!! En ik heb optimaal gebruik gemaakt van alle winkansen.

 14. Marieke schreef:

  De lentekriebels beginnen alweer te komen :)! Doe graag mee, volgde je al op Bloglovin en artikel geloved!

 15. Flora schreef:

  Ik ben dol op pastel en pop tropic! Ik doe zeker mee met de winactie en volg je op bloglovin en heb dit bericht geloved. -zomergarderobe aanmaken alvast haha –

 16. Lies schreef:

  Wat een heerlijke luchtige en zomerse outfits! Ik kan niet wachten tot alle truien weer in de kast mogen!!

 17. Suzan schreef:

  Super winactie, ik doe graag mee! Nelly.com is een hele mooie webshop met alleen maar leuke artikelen! Met deze shoptegoed wil ik lekker shoppen voor de lente 😀 Ik weet al wat ik allemaal wil kopen met deze shoptegoed. Jij schrijft hele leuke blogs, ik lees ze met plezier!

  Ik heb je gevolgd op Bloglovin’, deze artikel een hartje gegeven♥
  Voor extra kans die ik graag met beide handen grijp heb ik dit gedaan:

  – Je gevolgd op Instagram (Mijn Instagram: xSuzz)
  – Ik heb me geabonneerd op jouw Youtube kanaal
  – Ik volg je op Twitter (Mijn Twitter: xSuzz)
  – Ik heb je gevolgd op Google +

  Ik heb alle stappen gevolgd :D♥

 18. Jolien Barbiers schreef:

  Ik volg je op bloglovin en heb het artikel een hartje gegeven + ik volg je ook op youtube.

 19. sandra schreef:

  Leuk artikel, en toffe actie! Ik vind vooral pop tropic en pastel erg leuke trends, lekker zomers. Ik denk dat je daar er met die trends heel leuk uit ziet straks in Indonesie (Jaloers). Ik heb nog nooit wat besteld bij Nelly dus ik ben heel benieuwd naar de kwaliteit.
  Ik volg je op bloglovin + artikel geliked (sandra9454), twitter + geretweet (@xsajo) en op youtube (005sannie500)

 20. melissa schreef:

  Oh wauw; ik doe zeker mee. Ik volg en like je via bl (melissavanstipdonkmaas), instagram (melissamaas1984), youtube (melissa van stipdonk), google (melissamaas) gr. melissa (melissamaas@hotmail.com)

 21. Eva schreef:

  Ohh ik doe zeker mee!
  Heb even rondgekeken op de site, ze verkopen echt leuke dingen! Die schoenen vind ik echt heel mooi.
  Ik volg je nu op bloglovin’ en deze post krijgt zeker een hartje 🙂
  Ik ben precies je 100e abonnee op youtube haha, en volg je op Google+

  E-mailadres: evaavdbb@gmail.com (Het ziet er raar uit maar het is goed getypt)

  x Eva

 22. Ik vind de pastel trend en de bohemian looks echt zo leuk! Krijg helemaal lentekriebels van deze post! Duimen dat ik een leuk zomers setje mag uitkiezen bij Nelly.com!
  Ik heb je gevolgd op bloglovin’ en de win actie een hartje gegeven (sascha64), geabonneerd op het youtube kanaal en ik volg je op Google+, Instagram(saschavandeven) en Twitter(saschavdven)! Nu maar duimen!

  mijn email adres is: saschavdv@hotmail.com
  Liefs, Sascha

 23. Yasemin schreef:

  Wat een superprijs! Nelly.com is mijn favoriete webshop met alleen maar leukste dingen te koop! Mijn garderobe is half leeg en ik moet nog shoppen voor de lente en zomer, ik heb heel weinig kleding over, omdat ik vorige jaar veel van mijn lente -en zomerkleding heb gedoneerd naar arme mensen in Afrika zodat zij in de warmte ook moois kunnen aantrekken! De kledingstukken die ik Afrika had gedoneerd, pasten me niet meer. Ik heb iets goeds gedaan voor ze, hopelijk krijg ik daar iets voor terug, je zal me hier erg blij mee maken!

  – Ik volgde je al op Bloglovin’, ik heb deze winactie gehart
  – Ik volg je op Instagram (yasemintanri)
  – Ik heb me geabonneerd op jouw Youtube-kanaal (Yasemin Tanri)
  – Ik volg je op Twitter (xYasemin2011)
  – Ik heb me geabonneerd op jouw Google+ kanaal (Yasemin Tanri)

 24. Suzan schreef:

  En de winnaar is…? Spannend!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.