♥ Een zot weekend Brugge

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

23 reacties

 1. Anne Solveig schreef:

  Wat een leuk verslagje!

 2. Marieken schreef:

  Brugge ziet er echt super leuk uit, behalve dat chocolade museum. Getsie! 😉

 3. Ines schreef:

  Ik zelf ben echt nog maar weinig in Brugge geweest! Moet ik dringend nog eens doen, ik zou Gent wel eens durven aanraden!

  • Ja, Gent schijnt ook leuk te zijn. Daar ben ik ook benieuwd naar. Mijn ouders wonen trouwens in Gendt. Elke keer als mensen vragen waar ik opgegroeid ben en ik zeg Gendt, denken ze dat ik Gent bedoel.

 4. Wilma schreef:

  Inderdaad een geweldige stad! Zou graag snel weer eens terug gaan.

 5. Heey,

  Ik kom nu voor het eerst op jouw blog en echt wat een leuk verslag heb je geschreven! Krijg zin om er zelf naartoe te gaan!

  Liefs,
  Kim

 6. Dionne schreef:

  Ziet er leuk uit!

 7. DQ schreef:

  Leuke foto’s! Brugge lijkt me onwijs tof. X

 8. Jana schreef:

  Ik vind Brugge superleuk 🙂

 9. Marcella schreef:

  Wat een mooie foto’s, Brugge lijkt me echt een heerlijke stad! Fijn ook, zo dichtbij het strand, dat wist ik niet. Ik heb alleen Antwerpen en Brussel (beide 2x) gezien, dus het wordt hoog tijd om ook de andere leuke steden van Brugge te ontdekken!

 10. Als belg moet ik wel zeggen dat het inderdaad een TOP-stad is!
  Wil je meer uitgaansmogelijkheiden –> Gent is ook wel TOP.
  Maar romantiek heeft Brugge vooral… ben er wel trots op!
  Zelf woon ik in Antwerpen :).
  Groetjes xo ,
  Leila (& Esther) van http://leopardxlipstick.blogspot.be

 11. Sarah schreef:

  Mmmm, ik heb zin gekregen in zo’n lekker Vlaams diner! 😀

 12. Rachel schreef:

  ziet er zo leuk uit leuke foto’s meid! liefs x

 13. Melissa schreef:

  Wat een leuk verslag! Ik ben zelf ook al een aantal keer in Brugge geweest, soms voor een dagje en soms voor een weekendje weg, maar het is altijd leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.