♥ Een wenkbrauwgelavontuur met Mineralogie

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Ik heb heel veel mascara’s, maar kan er slecht tegen als mijn wenkbrauwen niet mooi in model zitten. Ook heb ik aan beide kanten van mijn wenkbrauwen een stuk met hele lichte haartjes, waardoor het lijkt alsof ik een stuk heb weggeëpileerd. Hierdoor moet ik mijn wenkbrauwen sowieso bijtekenen.

 2. Fabiënne schreef:

  Ik vind Mineralogie een fijn merk! Het resultaat ziet er mooi uit.

 3. Fleur schreef:

  Het ziet er mooi en verzorgd uit! Ik ben denk ik meer een mascaravrouw. Ik besteed de laatste tijd wel meer tijd aan mijn wenkbrauwen, maar ik blijf het toch lastig vinden. Misschien dat ik ook maar eens een bezoekje moet gaan plegen aan de schoonheidssalon :).

 4. Michaela schreef:

  Hij heeft inderdaad een hele mooie subtiele finish!

 5. kathy schreef:

  These tips are really tremendous so far. I think these can help us quickly to sale our home. This posting must be helpful for all. Thank you for sharing with us. Nice …cosmetica groothandel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.