♥ Een dagje Amsterdam

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Reismeisje schreef:

  Leuk leuk! En die Thai zit er zalig uit :-)!

 2. Manon schreef:

  Ahh superleuk, ik ga zondag, heb er al helemaal zin in!

 3. Marieken schreef:

  Cool busje, topshit! En knap dat je geen vintage-spulletjes hebt gekocht, ziet er leuk uit allemaal.

 4. Michaela schreef:

  Een dagje Amsterdam is altijd super, ziet er heel geslaagd uit! Meestal ben ik standaard in het centrum te vinden als ik in Amsterdam ben!

 5. De Dotties schreef:

  Ziet er een gezellig dagje uit! Ik vind dat je op je eerste foto best veel op Demi Lovato lijkt :p Liefs

 6. ines schreef:

  Oh zien er erg fijne foto’s uit!

 7. Julie schreef:

  Ik wou ook zeggen dat je op Demi Lovato lijkt op die eerste foto! 😀

 8. Jorien schreef:

  Wat een lekker dagje zeg! Amsterdam is ook echt heel leuk! Kom er jammer genoeg te weinig.

 9. Diana Mieczan schreef:

  Aww..swoon, those photos are stunning. I so want to visit Amsterdam:) xoxo

 10. Sarah schreef:

  Ik ben maar één keer in Amsterdam geweest (shame on me), maar ik vond het een FANTASTISCHE stad! Ook al heb ik enkel het centrum en dus het toeristische gedeelte gezien. Ik hoop er binnenkort weer heen te gaan en dan ga ik zeker de wijken buiten het centrum bezichtigen. Ziet er super leuk uit, je hebt me overtuigd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.