♥ Eén beeld zegt meer dan duizend woorden #9

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Jana Vmh schreef:

  Leuke foto’s 🙂 En ja gaan voor die ombre 😀

 2. Wendy schreef:

  Leuk artikel weer!! Wat ben je lekker met yoga bezig!

 3. Ines schreef:

  The carrie diaries <3

 4. Eefje schreef:

  Hihi, moest wel lachen om je valmoment, zag het voor me 🙂 De yoga ziet er professioneel uit!

 5. Dana schreef:

  Ombre haren kunnen best tof zijn, ik heb het ook gehad met fel rood 🙂 Je kan nog altijd een back up kleur kopen, als het niet bevalt hoppa eroverheen met die kleur!

 6. Marlies schreef:

  Ik heb deze week ook mijn eerste foto gemaakt van de krokussen! Het wordt al lente!! Ik probeer met het bloggen vooruit te werken, maar vaak blijft het bij titels als concepten opslaan en de dag zelf ga ik dan een blog schrijven. Ik bedenk het meestal in mijn hoofd en dan schrijf ik ze ineens op. Ombre lijkt me trouwens heel gaaf, doen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.