♥ Eén beeld zegt meer dan duizend woorden # 29

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Betty budget schreef:

  Leuk Artikel babe. Je bent lekker bruin zeg. Hier is het weer idd minder. Het gaat met vlagen. Top dat je zo gezond bezig bent. Moet ik ook echt gaan doen. Mijn maag smeekt er zo wat om. Waar heb je die thee gekocht? Liefs xxxxx Ps, ga je naar primark enschede?

 2. Leuke foto’s. Het zal wel weer even wennen zijn geweest na drie weken Spanje. Je bent ook lekker bruin.

 3. Marlies schreef:

  Wat ben je lekker bruin geworden! Ik heb nog nooit kokoswater gebruikt in smoothies. Ga ik ook eens proberen.

 4. Marieken schreef:

  Wat heb je een lekker kleurtje gekregen. Ik heb vandaag een trui aan…. Brrrrr!

 5. Jorien schreef:

  Haha volgens mij ben je net zo’n serieverslaafde als ik! Wat een fijne week heb je gehad en het eten ziet er heerlijk uit allemaal! Je hebt niet de beste week gekozen om weer terug te komen, al was het zaterdag inderdaad nog mooi! Het weer nu is echt niks 🙁

 6. Eefje schreef:

  Altijd jammer, thuis komen met slecht weer.. Maar je bent mooi bruin geworden en die Gado Gado ziet er heerlijk uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.