♥ Eén beeld zegt meer dan duizend woorden #21

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

22 reacties

 1. Marieken schreef:

  Zag er weer uit als een leuke (en ook smakelijke) week. Wat is dat bij je koffie op de laatste foto? Dankjewel nog voor je cadeautjes! x

 2. Svenja schreef:

  Heel fijn foto overzicht. En wat een hoop lekkere food foto’s weer <3

 3. Michaela schreef:

  Oehh die Ikea taart ziet er lekker uit!

 4. Jorien schreef:

  Ziet eruit als een geslaagde week! Het weer was echt heerlijk hè :). Goed idee om dat geld wat je anders in de Prettybox zou stoppen nu gaat sparen. Dan kan je er tenminste iets van kopen wat je écht heel mooi vindt! Je espadrilles zijn ook leuk trouwens, echt perfecte zomerschoentjes!

 5. Chahrazad schreef:

  Wat een leuke foto’s allemaal. Groot gelijk! Ik heb mijn glossybox ook stopgezet. Die 15EUR kan ik beter ergens anders aan besteden.

 6. Diana Mieczan schreef:

  Love that nail-kit and your pink shoes are so adorable:) Hope you had a fantastic weekend, sweetie. xo

 7. Birgit schreef:

  Leuke week heb je gehad! Krijg spontaan honger van al die foodfoto’s, haha.
  Liefs
  Birgit x

 8. Reismeisje schreef:

  Leuk artikel weer meid!

 9. Ilse schreef:

  Oh, dropjes! Bij mij zou dat zakje in veel minder dan 3 dagen leeg zijn! 😉
  Heerlijk, dat zonnetje!

 10. Jouvence schreef:

  erg leuke foto’s ♥

 11. alexa schreef:

  Leuke foto’s!

 12. Marcella schreef:

  Ik heb heerlijk genoten van de zon, zo fijn! Je crackers zien er goed uit, wat zit er allemaal op?

  • Heerlijke he, het zonnetje! Ik varieer het, meestal zit er op de ene houmous, komkommer en sla op en op de andere tapenade, gerookte kip, komkommer en sla. Als ik avocado heb, doe ik dat er ook nog op. Altijd genieten zo’n lunch!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.