♥ Eén beeld zegt meer dan duizend woorden #18

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

21 reacties

 1. Jorien schreef:

  Ziet eruit als een leuke week 🙂 En wat een mega-lekkere dingen heb je gegeten (die aspergesoep jammie!!) Je hebt al veel dingen op je lijstje staan voor Rome, leuk zeg!

 2. Svenja schreef:

  Wat een heerlijk foto overzicht. Krijg vooral honger van al je lekkere food pics. Wat vervelend van je hoofdpijn 🙁 Beterschap meid <3 Oh en de crop top staat je echt fantastisch. Ik zag hem ook hangen in de Primark in Londen en heb nu spijt dat ik hem niet ook heb meegenomen haha.

 3. Marieken schreef:

  Ziet er uit als een goeie week! Je korte broek en ombre top zijn super leuk, net als die kanten crop top. O ja, ik heb nog een 100% Rome boekje geloof ik. Als je ‘m wil lenen, geef maar een gil.

 4. Jana schreef:

  Al dat lekker eten 🙂 Het zag er een toffe week uit 🙂

 5. Gemma schreef:

  Zag eruit als een leuke week en mooie outfits ook!

 6. Ines schreef:

  Die crop top staat je echt leuk!

 7. Marcella schreef:

  Leuk overzicht, fijne foto’s! Zo’n gezonde shake is echt heerlijk, ik hou d’r van! Je spijkerbroekje is erg leuk!

 8. Leuke foto’s! ♥
  xx
  diysforyouandme.weebly.com

 9. Wilma schreef:

  Ziet er uit als een goede week, zie weer een hoop lekkere dingetjes voorbij komen!

 10. Croco Jill schreef:

  Deze artikels vind ik altijd het leukste om te lezen! Wat balen van je hoofdpijn mop. Woensdag was super gezellig! En wat ziet dat laatste ontbijtje er lekker uit, als ik dat zie baal ik dat ik niet meer samen met je woon haha!

 11. Diana Mieczan schreef:

  Yum, all the food looks so scrumptious and I adore your ombre top, so sassy. Kisses, darling.

 12. Karlijn schreef:

  Wat leuk om je week zo te ‘lezen’ en te zien. Het lijkt me vervelend om zoveel pijn te hebben, ook al begin je er aan te ‘wennen’. Pakketjes zijn altijd leuk om te krijgen 🙂 Vooral als het een verrassing is vind je niet?! Volgens mij ben je echt een goede kok 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.