♥ Eén beeld zegt meer dan duizend woorden #17

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. Svenja schreef:

  Prachtige foto’s!

 2. Marieken schreef:

  Mmmmm, bananenbrood! Ik ben benieuwd naar het recept. Je maan foto is mooi, en jammer dat we weer héél lang moeten wachten op Suits. Ik vind dat de afleveringen langer moeten duren en er meer afleveringen in een seizoen moeten zitten 🙂

 3. Jana schreef:

  Je hebt weer leuke foto’s gemaakt! Wat een mooie bloemen 🙂

 4. Ines schreef:

  Oh erg fijne foto’s! Wat naar van die wespensteek!

 5. Heerlijk om naar te kijken :)! Ik hou er van haha.

  Liefs
  Britt

 6. linda schreef:

  leuke foto’s!
  Enne die banaan/eieren pancakes zijn erg lekkerrr!!

 7. Leuk om zo een kijkje in je leven te nemen. Vond die rups zo schattig!!! En leuk dat je de pannenkoeken weer hebt gemaakt! X

 8. Sarah schreef:

  Ik maak ook dezelfde bananenpannenkoeken. Heerlijk! Ik had er nog niet aan gedacht om er kaneel aan toe te voegen: bij de volgende baksessie vergeet ik het niet! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.