♥ Eén beeld zegt meer dan duizend woorden #16

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

18 reacties

 1. Rosanne schreef:

  Als ik ergens dol op ben is dat wel op chinees eten, oef dat is zo jummie.
  Leuke foto’s heb je trouwens gemaakt 😀
  liefs x

 2. Jana schreef:

  Ik vind je mintgroene bloes supermooi :)!

 3. Wendy schreef:

  Supermooie jumpsuit zeg!!! Looking good! En ik ben benieuwd naar je post over Rome, leuk!

 4. Marlies schreef:

  Leuk om je hele week weer te lezen. Gefeliciteerd nog met je verjaardag!

 5. alfred j kwak, zo lang geleden 😀

 6. Sarah schreef:

  Leuke foto’s heb je gemaakt. Die jumpsuit staat je echt mooi! Oh en nog gefeliciteerd met je verjaardag 🙂

 7. Jorien schreef:

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Wat een fijn fotoverslag! Pff die hagel gisteren was verschrikkelijk, gelukkig zat ik binnen 🙂
  Ook mooie outfitfoto’s, de jumpsuit staat je erg goed!

 8. Manon schreef:

  wat een super leuke foto’s !

 9. marieken schreef:

  Mooie foto van de hagel! Is die met je verjaardagscadeau gemaakt? Ik vind dit altijd super leuke posts. Ik heb sinds ik blog ineens meer oog voor de kleine dingen die het leven leuk maken. Heb jij dat ook? De jumpsuit staat je echt super leuk!

 10. Marcella schreef:

  Ik heb je volgens mij nog niet eens gefeliciteerd, dus bij deze alsnog. Hiephiephoera! Heerlijke taart zeg, ziet er prima uit, yum! Mooi, die jumpsuit, staat je goed. En die drankjes zien er goed uit joh!

 11. Ines schreef:

  The body shop <3

 12. Dana schreef:

  Leuke foto’s! Je jumpsuit moet je echt houden hoor!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.