♥ Eén beeld zegt meer dan duizend woorden #12

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Marcella schreef:

  Leuk overzicht! Ik krijg nu ook zin om naar de Ikea te gaan 😉 Vervelend dat je last had omdat je teveel had gedaan. Dat is voor mij helaas herkenbaar. Teveel blogs nog moeten lezen ook, dus ik vermaak me nog wel even! Fijne nieuwe week!

 2. Ines schreef:

  Ohja de backstreetboys! Heb ik ook nog veel geluisterd!

 3. Marieken schreef:

  Ha! Twee keer after eight in één post! Denk je dat iemand van BP mij zometeen een shrimpster wil komen brengen voor de lunch?

 4. Gemma schreef:

  Ijsjes eten, BBQ, Blonde Pater, naar de IKEA en de backstreetboys in het vooruitzicht. Fijn 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *