♥ Eczeem behandelen met Gladskin Eczema crème

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

  1. Joëlla Wassink schreef:

    O wow! bedankt voor de tip! sinds kort beginnen mijn handen ook zulke plekjes te vertonen, ik ga dit zeker aanschaffen!

  2. Loes schreef:

    Ik ben een lotgenoot en al zoekend gestuit op de site/informatie van itsan. De symptomen die jij beschrijft als eczeem lijken erg op hormoonzalfverslaving. Je zou eens kunnen googelen op tsw (topical steroid withdrawal) en rss (red skin syndrome). De enige echte oplossing is juist stoppen met hormoonzalf. Het wordt dan aanvankelijk veel erger waarna het blijvend opknapt. Heel veel succes

    • Bedankt voor je aanvulling! En zeker de moeite waard om daar naar te kijken. Ondertussen smeer ik al tijden niet meer, maar het komt gewoon elke keer terug. Vooral in de winter, weersveranderingen en bij slechte weerstand. Helaas, hopelijk vind jij snel iets wat werkt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.