♥ Echte Nederlanders dragen Oranje!

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. D schreef:

  Ik ben gek op oranje, wordt voor mij niet zo lastig!

 2. Ben zo erg benieuwd wat het WK ons gaat brengen, haha.

 3. Sarah schreef:

  Dat vlaggetjes shirt vind ik echt super leuk! Meh, waarom zit de Primark niet bij mij in de buurt? ;p
  Ik doe denk ik gewoon een oranje shirt aan met rood-wit-blauwe en oranje accessoires 🙂

 4. Gemma schreef:

  Heb wel zin in het WK. Verwacht dat ze niet zo ver komen, maar de Oranjesfeer is altijd zo gezellig 🙂

 5. Frederique schreef:

  Niet 😀

  En blijkbaar ben ik ook geen echte Nederlander 😛

 6. marieken schreef:

  Ik heb echt niets in mijn kast hangen wat oranje is…. Denk dat ik het bij oranje nagels hou….

 7. Joke schreef:

  Hi mandy, leuk de shirtjes bij primark, ben bang dat ze voor mij te klein zijn haha, heb al een heel mooi oranje hoedje bij kruidvat gekocht, mijn teennagels zijn al oranje hahaha, nu alleen nog een shirt of topje , we gaan omstebeurt bij vrienden eten en voetballen kijken, hebben er zin in, leuk je blog, xxx joke

 8. Stéphanie schreef:

  Ik moet altijd lachen om dat logo van het WK… is net een poppetje dat een facepalm doet.

 9. Eilish schreef:

  Ik heb echt niets met oranje.. heb 1 felgekleurd blouseje…. dus die trek ik maar aan denk ik! En anders rood wit blauw!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.