♥ Easy cooking: gevulde paprika

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Lieke schreef:

  Oohh, lekker! Ik hou altijd wel van gevulde paprika’s 😀

 2. Rosa schreef:

  Ziet er heerlijk uit!

 3. Ines schreef:

  Ziet er lekker uit!

 4. Gemma schreef:

  Dat ziet er echt super lekker uit. Zelfs voor een niet keukenprinses als ik moet het te doen zijn.

 5. Daniëlle schreef:

  Lijkt me zo lekker! Ik ben alleen niet zo dol op risotto… Zou je dat ook kunnen vervangen voor iets anders?

 6. Marcella schreef:

  Ik heb eens een zelfde soort gerecht gehad, maar dan met tomaat. Erg lekker!

 7. Silvy schreef:

  Oehh dit ziet er heerlijk uit! Dit ga ik snel eens proberen. Thanks for sharing! 😉

 8. Jorien schreef:

  Die zien er echt heerlijk uit zeg! Heb nog nooit gevulde paprika met risotto gemaakt, doe er meestal kip of gehakt, mozzarella of feta en andere groenten in. Dit binnenkort maar eens proberen als ik alleen moet eten (mijn vriend houdt totaal niet van paprika helaas) 🙂

 9. Marlies schreef:

  Wauw, ziet er superlekker uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.