♥ DIY’s die je niet mag missen

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Dagmar schreef:

  Wauw wat een superleuke DIY’s op een rij! Die ananas vaas is zoooo leuk! Heerlijke inspiratie!

 2. Nicky schreef:

  Wat een leuke dingen staan er tussen!

 3. Marieken schreef:

  De ananas vaas is favoriet, echt iets om heel blij van te worden! Ik heb thuis ook een hele berg met materialen voor doe-het-zelf-projectjes waar nog niets mee is gebeurd…. En leuk dat je mijn DIY ook hebt gepost.

 4. Diana Mieczan schreef:

  I love all those diys, especially that sassy watermelon tote:) xoxo

 5. Jorien schreef:

  Superleuk die diy´s! Vooral die hamsa armbandjes, de kruidenmand en de ananasvaas zou ik best zelf willen maken 🙂

 6. Gemma schreef:

  Wat super lief dat je mijn DIY’s noemt in je blog 🙂 Dat vaasje is ook erg leuk maar jouw topje ook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.