♥ DIY; triangle- armband

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. Jana schreef:

  Ziet er leuk uit! 🙂 Fijne DIY!

 2. Svenja schreef:

  Wauw, echt een super leuke DIY! De armband staat erg mooi!

 3. Marlies schreef:

  Leuke armband!

 4. Stéphanie schreef:

  Het is niet mijn ding (ik hou niet van grote sieraden) maar het is wel leuk verzonnen!

  • Ja kan er ook kleine sieraden op plakken. Ik vind de combinatie altijd wel leuk, grote en kleine sieraden. Ik heb overigens ook redelijk smalle polsen, maat s van armbanden zijn vaak nog te groot.

 5. Wilma schreef:

  Wat een leuk idee!

 6. Marieken schreef:

  Ziet er leuk uit Mandy! Ik heb gisteren ook armbandjes gemaakt 🙂 Toch nog iets nuttigs gedaan met de pasen.

 7. Eefje schreef:

  Leuk! Die hoepels heten creolen 🙂 Maar als ze zo groot zijn dat je er een armband van kunt maken dan is hoepels een beter woord!

 8. Hanna schreef:

  Wat een leuk idee! Zou ook niet denken dat het zelfgemaakt is!

 9. Erg leuk, ga het zelf ook is proberen!

 10. Karlijn schreef:

  Wat onzettend tof. Zo creatief ook 🙂 Echt heel mooi, hoe tof zou het zijn om die deze zomer om te kunnen doen! Ik ga snel op zoek naar de materialen. Dankjewel voor het delen 🙂

 11. Jessica schreef:

  Haha, wat een leuk idee! Wat stoer ook dat je in een nieuw setje sieraden (ook al is het maar van de Primark) durft te knippen en plakken en dat er dan uiteindelijk iets veel leukers uitkomt! Ik wou dat ik wat creatiever was! Ik ga dit zeker proberen na te maken, even kijken of ik nog die sieraden ergens kan scoren!

  • Het is ook niet zo erg om er iets van de Primark ‘kapot’ te maken aangezien het niet duur is. Bij iets duurder had ik ook niet zo snel gedurfd hoor :). Misschien verkopen ze ook zo iets bij de New Yorker, daar is het meestal ook niet zo duur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.