♥ DIY; Sharpie mokken

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

26 reacties

 1. Gemma schreef:

  Wat een leuk idee om zo je eigen borden en mokken te maken! We zijn nog steeds heel blij met ons trouwbordje!

 2. Ines schreef:

  Ik heb een speciale porselein stift thuis en heb mijn vriend laten schrijven op één van mijn mokken. Die mok staat nu op mijn bureau met al mijn pennen in. Ik vind het een superleuk idee! Ook om cadeau te doen 🙂

 3. marieken schreef:

  Leuk! Ik hou van projectjes waarbij je snel resultaat hebt. Ik heb laatst stiften van de Hema gebruikt en die inkt blijft zitten in de afwasmachine.

 4. Jana schreef:

  Dit ziet er echt zo leuk uit 🙂

 5. Sas schreef:

  Die zien er erg leuk uit!

 6. Sarah schreef:

  Wat leuk! En zo simpel! Ik vrees dat ik wel héééél lang zou moeten oefenen op papier… Ik ga dit zeker uitproberen!

 7. Marlissa schreef:

  Wat een super leuk idee! Ook voor een cadeautje:)

 8. Diana Mieczan schreef:

  I love this idea:) How sweet! xoxo

 9. july schreef:

  Wat een ontzettend leuk idee zeg, ga ik ook eens proberen!

 10. Ooh wat leuk dit, ga ik snel mee experimenteren!!

 11. Milou schreef:

  Ik ben voor het eerst op je blog en kom weeral een leuk artikel tegen. Je hebt echt super leuke DIY’s, ik wil ze allemaal proberen! haha. Ik heb voorlopig genoeg te doen dus. Ga je zeker volgen op bloglovin voor meer leuke posts!

 12. Wendy schreef:

  Hai!

  Ik las op een amerikaanse site dat je met de blauwe modpodge ervoor kunt zorgen dat het er niet afgaat in de vaatwasser :).

  Groetjes!

 13. Els schreef:

  Maakt het uit van wat voor soort materiaal de mok is?

  • Hoi Els, nee hoor dat maakt niet uit. Als het maar even in de oven kan. Het hoeven geen dure porseleinen mokken te zijn. Een mok van de action werkt prima! Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust. Heel veel DIY plezier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.