♥ DIY| creatief met krijtbord (verf)

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

26 reacties

 1. kim schreef:

  Wat een super leuk idee! Ik vind je handschrift ook erg mooi.

 2. Tessa schreef:

  Wat een onwijs leuk idee! En het staat echt heel erg leuk zo in huis met die quote en die ‘gesmolten’ sneeuwpop :D.

 3. Eline schreef:

  Leuk idee! DIY hoeven niet altijd super ingewikkeld te zijn, het is juist leuk dat je met zoiets simpels zo een leuk resultaat kunt krijgen! Die quote is natuurlijk de kers op de taart, die quote vind ik zo lief 😀

 4. Sharon schreef:

  Wat creatief! Ik wist niet eens dat ze krijtbord verf hadden bij de Action!

 5. Kimberly schreef:

  Creatief bezig! Zo creatief ben ik nooit, haha. Ik vind het er leuk uit zien, vooral die houten rand. Leuk dat je die niet hebt meegeverfd!

 6. Diana Mieczan schreef:

  How awesome! What a brilliant idea:) Have a great day, love. xoxo

 7. Laura schreef:

  Wauw, heel leuk! Mooi dat je de houten rand zo hebt gelaten 🙂

 8. Wat een leuk idee! En een overzichtelijk freubelklusje 🙂 Leuke quote….

 9. Sarah schreef:

  Ah super leuk idee Mandy! Ik moet ook echt even tijd maken om weer te gaan DIYen

 10. Eefje schreef:

  Leuk! Ik heb ook nog een halve pot van die verf staan.. dus bedankt voor de tip!

 11. Daniëlle schreef:

  Echt heel leuk!:D

  Liefs
  Daniëlle

 12. Willemieke schreef:

  Ziet er heel erg leuk uit! Zou het ook gewoon op een geverfde muur kunnen?

  • Ja hoor het kan ook als muurverf gebruikt worden. Waarschijnlijk moet je er wel een paar keer goed overheen gaan omdat de muur veel verf opneemt. Je kan het ook eerst op een plank verven en daarna aan de muur bevestigen. Scheelt ook veel werk als je het weer weg wilt halen 😉

 13. Komal schreef:

  heb je ze ook in verschillende kleuren?

 14. Bees schreef:

  Zou ik met dit verf ook mijn muur kunnen verven?

 15. Kato De Wolf schreef:

  Ik heb een vraagje: zou je dit kunnen doen met oudere kleuters? Of is deze verf te gevaarlijk? (Lees: niet op waterbasis?) Alvast bedankt! Superleuk!

  • Hoi Kato, eigenlijk kan ik hier geen goed antwoord op geven. Ik heb er namelijk te weinig verstand van. Daarnaast denk ik ook dat wanneer je zo iets op een crèche doet toch anders is dan wanneer je het thuis met een aantal kleuters doet. Logischerwijs denk ik dat de kleurstoffen in verf het meest schadelijk is, maar dit wil niet zeggen dat krijtverf geheel ongevaarlijk is. Zelf zou ik het wel aandurven met een aantal oudere kleuters. Op een school oid zou ik er toch extra over nadenken omdat je dan met meer regels zit. Hopelijk heb je iets aan mijn antwoord.

 16. Noor schreef:

  ahh zo leuke DIY! Ik heb even een vraagje, verkopen ze deze verf nog steeds en hoe duur is hij? xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.