♥ DIY| Hema pronkrek

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

  1. Ik vind het ontzettend gaaf geworden! Het kost even wat, maar dan heb je ook wat!

  2. Tessa schreef:

    Wat mooi! Balen dat het uiteindelijk nog best prijzig was om te maken, maar als je zoiets nieuw koopt dan ben je veel meer geld kwijt. Het staat echt heel erg leuk en stiekem wil ik dit nu ook ;).

  3. Sarah schreef:

    Ooh ik vind hem zoooo gaaf! Echt tof dat je deze hebt gemaakt! Wanneer ik m’n eigen huisje heb ga ik er misschien ook wel een maken hihi.

  4. Gemma schreef:

    Super leuk geworden! Heb je wel echt een uniek exemplaar in huis en ideaal om al je mooie spulletjes een plekje te geven 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.