♥ Diaryblog| Tropenziekte & verhuisstress

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Marcella schreef:

  Drukdrukdruk zo rond een verhuizing hé, ik weet het nog maar al te goed… Moest ook echt een tijdje bijkomen toen we over waren. Maar goed, je woont nu dus wel dichterbij mij, leuk! Snel even een datum prikken om de stad in te gaan!

  • Het scheelt wel dat ik in delen alle spullen kan over verhuizen, als het hele huis al leeg moest had ik denk ik ook heel lang bij moeten komen. Maar inderdaad snel een datum prikken, gezellig!!

 2. Hmmm dat bord met indofood ziet er echt heerlijk uit. Maar wat vervelend van die tropenziekte zeg, gelukkig gaat het nu al weer beter. En hopelijk gaat het laatste deel van de verhuizing ook gewoon soepeltjes.

 3. Jeetje, wat vervelend van die tropenziekte. Hopelijk ben je snel weer helemaal de oude :)!

 4. Sheelagh schreef:

  Wat heftig joh van die ziekte! Gelukkig gaat het al beter met je. En wow, dat je nog aan bloggen toekomt met al die drukte! Succes met de verhuizing!

 5. Marieken schreef:

  Hoop dat je je snel weer beter voelt! Geen idee wat er op je bordje ligt, maar het ziet er niet verkeerd uit!

 6. Diana Mieczan schreef:

  Oh, I love fresh mint tea too! Have a beautiful day, sweetie.

 7. Deisy schreef:

  Die tropenziekte is geen feestje zeg meis, ik hoop dat jij je onderhand wel weer wat beter voelt? Je kunt nu inderdaad in ieder geval zeggen dat je echt op reis bent geweest haha! Oja: verhuisstress is nooit leuk 🙁 Ik hoop dat het volgende week allemaal wat kalmer wordt en dat je weer een beetje je draai weet te vinden <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.