♥ Diaryblog| veel verjaardagen en de Backstreet Boys

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Dagmar schreef:

  Wauw wat een stralende week vol hoogtepunten, superleuk om te zien! Geniet van deze nieuwe week <3

 2. Een fijne week heb je gehad. Wat leuk dat je naar de bioscoop bent geweest voor de documentaire over de Backstreet Boys, als groot fan moet je daar dan natuurlijk bij zijn haha.

 3. Justine schreef:

  Whuuuuut, ik heb die dag compleet gemist! Balen.. ik heb gewoon een Pathé kaart dus had het gewoon kunnen zien 🙁 Die cinnabons zien er lekker uit trouwens, yummm! Fijne maandagavond <3

 4. Michaela schreef:

  Cinnabon is echt heerlijk idd, ik wil er gauw weer naartoe!

 5. Stephanie schreef:

  Leuk om te zien! Ik ben ook naar de BSB-film geweest, maar dan in Den Haag! Heb de Backstreet Boys gezien in 2014, maar ook in 1999. Ik was zó gek op hun muziek en nog steeds hoor :). Brian was mijn favo trouwens, daarna Howie haha!

 6. Oh wat een leuke week! Ik moet zeggen dat ik echt een enorme Take That fan was/ben, maar daarna kwamen The Bacstreetboys en ging ik daar voor ;). Ik ben op mijn 13de zelfs nog naar een concert van hun geweest, kun je nagaan hoe lang ze al bestaan! Die ijsjes zien er wel heel erg lekker uit, ik krijg er helemaal zin in :).

 7. Deisy schreef:

  wat een ontzettende fijne week heb je achter de rug gehad zeg 🙂 Ook fijn dat je zoveel fijne dingen hebt gedaan en ondernomen, heel mooi om te zien. X

 8. Sas schreef:

  Oeh ik wil ook graag naar die film van Backstreet Boys<33
  Nostalgie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.