♥ Diaryblog| Toerist in eigen land

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

  1. Maastricht is echt mooi! En Nederland heeft zoveel mooie plekjes! Leuke diary!

  2. Dionne schreef:

    Super leuk om te zien! Ik ben opgegroeid in Maastricht! <3

  3. Deisy schreef:

    Oooh ik vind Maastricht echt prachtig en kan dan ook van jouw foto’s genieten. Wat is Laif & Nuver in Groningen trouwens leuk zeg, ga ik zeker onthouden voor volgende keer. Ik was toevallig afgelopen week toerist aan het uithangen in Nederland haha, we waren even naar Roermond voor de Outlet en voelde mij toen wel even een toerist haha 😉 X

  4. Eveline schreef:

    De hoteltip in Maastricht onthoud ik zeker!? en ik kom snel weer naar Groningen om verder toerist in eigen land te spelen☺️ Xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.