♥ Diaryblog|tijdnood en spierpijn

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Dagmar schreef:

  Wauw wat te gek dat je bent gaan skiën zo leuk! Wat een heerlijke week haha en inderdaad, zo’n overzicht is ook een te gekke reminder van hoeveelheid moois dat op je pad is gekomen in slechts een week <3 Enjoy today!

 2. Jorien schreef:

  Ik wordt echt blij van al die zonnige foto’s! Stom hè, dat je van zo’n prikje zo’n spierpijn kan krijgen? Ben heel erg benieuwd naar je verslag van je sportsessie met je personal trainer!!

 3. Deisy schreef:

  Wat een heerlijke week heb je weer gehad en een prachtig overzicht om lekker bij weg te dromen 🙂 Echt goed bezig met sporten ben je ook. Ik hoop dat je spierpijn mee is gevallen met het skiën. Bij mij is het meestal de 2e dag juist erger haha, dus hoop dat dit bij jou niet het geval is. Wens je in ieder geval voor komende week een stralende week toe meis. X

 4. Anouk schreef:

  Super leuk dat je bent gaan skiën, ik vind dat zo leuk om te doen! En wat vervelend dat je zo’n spierpijn kreeg door de inenting. Hoop dat het snel wat minder is!

 5. Rebecca schreef:

  Wat een heerlijke foto’s! Altijd leuk zo veel pakketjes, kan ik echt van genieten <3
  Buiktyfus… Klinkt niet fijn dus liever maar die prik hihi

 6. Linda schreef:

  Hmmm leuk om alle lekkere dingen van de proefparade voorbij te zien komen <3

 7. Sarah schreef:

  Super leuk dat je ging skieen! En aah, die inentingen! Toen ik naar Zuid-Afrika ging moest ik ook inentingen halen en in de avond moest ik toen werken in de Jumbo. Onder andere dingen vullen en zware kratten tillen.. Mennn, wat had ik last van mn arm haha!

 8. Oh jaaa! Ik word zo blij van de zon! Maar helaas aankomend weekend wordt het weer mega koud. Fijn dat je je geheugen zo kunt trainen door je fotodiary’s!

 9. Wendy schreef:

  Fijne week :-)!

 10. Heerlijk, krijg er ook helemaal een lentegevoel van 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.