♥ Diaryblog| tijd voor verandering

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Rachel schreef:

    Uitdagingen zijn altijd goed om te hebben in het leven. Ik zou ook wel willen leren boxen! Ik wil graag nog een aantal kilo eraf.. ben van de 79 naar de 74 gegaan dus daar ben ik al best trots op.. maar ik wil nog strakker worden en meer uithoudingsvermogen kweken!

    • O wauw wat knap van je!! Echt super goed gedaan, zeker iets om trots op te zijn! De andere doelen gaan je zeker lukken, je bent al zover gekomen. Boksen kan daar best bij helpen, het is zwaar maar zo leuk. Misschien kan je ergens een proefles doen? Ik moet overigens wel zeggen dat ik alleen zaktraining doe. Heel veel succes!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.