♥ Diaryblog| roadtrip door Nederland

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Dionne schreef:

  Je hebt inderdaad een roadtrip door Nederland gemaakt! Ziet er heel leuk uit!

 2. Eline schreef:

  Wat een heerlijke foto’s!! Super veel lekker eten en mooie plekken haha. Heerlijk om het strand op te gaan en inderdaad er is niets beters dan met je voeten in het zand 😀

 3. Wat heb je een heerlijke week achter de rug zeg! Lekker die boottochtjes en dagjes strand! Genieten!

 4. Wat een fijne week! Ik vind het ook heerlijk om met mijn voeten door het zand heen te lopen. Ik kan niet wachten om weer eens lekker naar het strand te gaan en in de avonden over de duinen lopen. PLL is zó spannend en wat je zegt; meer vragen dan antwoorden.

 5. Wat heb je leuke dingen ondernomen zeg! Maar ik wist niet dat Dordrecht een slechte naam had? Waarom eigenlijk?

 6. Danielle schreef:

  Wat tof dat je ook naar Cirque Eloize bent geweest, ik was laatst naar de generale repetitie! En wat een wereldreis heb je gemaakt, maar wel heerlijk zo naar het strand!

 7. Deisy schreef:

  Wat een fijne foto’s meis. Wat een leuke bikini heb je trouwens op het einde aan, super vrolijk hiHi. Wel fijn dat je wel heb genoten van alles ondanks dat het veel energie kostte. X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.