♥ Diaryblog| normaal of toch niet?!

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Hmmm het eten ziet er allemaal weer super lekker uit. En wat heerlijk die pakketjes die je hebt ontvangen!

 2. Anouk schreef:

  Weer een super leuke diary met lekkere foodies! De nakd bars wil ik ook graag nog eens proberen!

 3. Deisy schreef:

  Hele fijne diary. Wat betreft het boodschappen doen geef ik je helemaal gelijk in. 1x per week is fijner omdat je inderdaad minder energie kwijt bent. Daarnaast ben ik overigens ook minder snel geneigd om rare dingen te kopen haha 😉 Die maxi jurk staat je trouwens prachtig zeg, heel mooi. En nee: ik ben helemaal niet nog gewend aan de dagelijkse routine, maar ik moet. Ik hoop dat het snel weer komt, want elke dag met tegenzin naar werk is ook niet echt leuk haha. X

 4. Eline schreef:

  Wat een leuk fotodagboek! Hele mooie foto’s, vind het wel leuk dat het zo ingezoomd is op een product 😀

 5. Sandra schreef:

  Argh, die normale weken… Ik heb er ook moeite mee hoor; doet enigszins pijn die wekker ’s morgens. Je hebt meer gesport dan ik, mis het hardlopen echt.. Hoop begin februari weer te starten, maar duurt nog zó lang!

 6. Petra schreef:

  Apart is het eigenlijk, wel zin hebben in een normaal dagritme en dan niet vooruit te branden zijn…ik heb dat soms ook, echt niet fijn….Van die erwtensoep foto kreeg ik gelijk trek en ik weet nu wat ik waarschijnlijk morgen ga eten…heb er nu best al trek in…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.