♥ Diaryblog| Meer bewegen

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Jenn schreef:

  Het schijnt nu te sneeuwen thuis, als ik facebook bekijk. Maar ik zit op mijn werk en hier sneeuwt het niet…
  Goed bezig met je beweging>!

 2. Marcella schreef:

  Fijn dat je lekker veel in beweging was. Zou ik ook moeten doen, mooi voorbeeld!

 3. Oeh lekker veel food! Die gezonde havermout ziet er goed uit! En met die beweging zit het wel goed volgens mij!

 4. Nathalie schreef:

  Wauw je bent zeker goed en sportief bezig geweest!! En je hebt helemaal gelijk, beginnen is vaak het lastigste! Maar je hebt een heel goed begin gemaakt, succes met het vol blijven houden! Ik heb nog nooit een echte yoga les gevolgd, lijkt me erg fijn! Ben er wel benieuwd naar.

  • Yogales is zeker leuk, doe het nu ook voor het eerst (heb nu drie lessen gehad). Normaal deed ik het altijd thuis achter de computer. Maar een echte ‘juf’is toch ook wel fijn, ik kan het je aanraden. Bedankt voor je aanmoediging!

 5. Ik plan altijd workous in en probeer door de dag op het werk zoveel mogelijk de trap te nemen, een wandeling te maken, de auto wat verder te parkeren,…
  Eigenlijk zou ik weer eens wat nieuwe sporten (zoals crossfit) moeten proberen, zorgt er ook voor dat ik meer beweeg 🙂

  • Volgens mij ben je al goed op weg door workouts in te plannen en zoveel mogelijk tussendoor te bewegen! Vaste lessen op de sportschool zorgen er bij mij voor dat ik blijf bewegen, een fijne stok achter de deur.

 6. Sas schreef:

  Wauw, erg goed bezig! Ik wil workouts weer gaan oppakken, dus dit is zeker een motiverend stukje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.