♥ Diaryblog| Life is a rollercoaster

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

19 reacties

 1. ines schreef:

  Wat is je haar leuk 😀

 2. Sarah schreef:

  Jee, wat een vervelend nieuws van je nicht! Sterkte! <3 Gelukkig had je aan het eind van de weer wat meer ups dan downs. Hmm dat van Zalando… zal het misschien iets met krullen te maken hebben? Haha! Geen idee waar je anders een rietje nog meer voor kunt gebruiken :p

 3. Northflix schreef:

  Wat een onwijs rot nieuws van je nicht! 🙁
  Die tip van de Spoordeelwinkel heb ik opgeslagen!

 4. Eline schreef:

  Wat ontzettend erg om dat te horen over je nicht! Heel veel sterkte!!! Kan me heel goed voorstellen dat je je machteloos voelt.

 5. Anouk schreef:

  Vervelend nieuws over je nicht. Heel veel sterkte <3! En wat een mysterieus bericht van de Zalando haha.. Ik heb ook écht geen idee!

 6. Chahrazad schreef:

  Wat een leuke foto’s allemaal. Leuk dat je naar Bali gaat.

 7. Petra schreef:

  hmmm ik zie allemaal heerlijke dingen voorbij komen, jammie…wel vervelend dat je zulk nieuws te horen krijgt wat je liever niet wilt horen, in elk geval veel sterkte voor jullie familie in de komende periode

 8. Meeeh, heel naar nieuws RE je nicht. Heel veel sterkte.

  En fingers crossed voor de FBTO actie

 9. Deisy schreef:

  Wat naar dat je deze week erg vervelend nieuws te horen hebt gekregen van je nichtje; ik begrijp dat je daar uit je doen van bent. Wel heel knap hoe je dan de rest van de week weer die mooie positieve blik op kan zetten, dat is echt een hele mooie en krachtige eigenschap. Mag ik trouwens zeggen dat je haar echt prachtig geknipt is, mooie dame hoor 😉 X

 10. Sandra schreef:

  Gaat je vlog over waar ik denk dat je vlog over gaat? Dan ben ik heel benieuwd haha! Ik vind je diary leuk, fijne motivatie om lekker te sporten en gezond te eten haha!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.