♥ Diaryblog| leukste feesten van Nederland

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Aaah je hebt volgens mij ontzettend leuke dagen gehad. Ik ben zelf nog nooit in Nijmegen geweest met de vierdaagsefeesten. Wel een keer een dagje om langs de kant van de weg te staan, maar dat is al heel lang geleden. Wat een ontzettend leuke en gezellige foto’s! Hopelijk ben je wel weer een beetje bijgekomen nu.

  2. Event schreef:

    Zo gaaf verslag. Ziet er echt gaaf uit!
    Groetjes,
    Janneke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.