♥ Diaryblog| Inpakken en blogveranderingen

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Bibiane schreef:

  Ik heb heel slecht naar mijn lichaam geluisterd de afgelope maanden en draag daar nu de gevolgen helaas van 🙁 nu probeer ik mezelf terug te vinden in een grote chaos en rust en regelmaat in te plannen. Helemaal niet simpel! We zien je foto’s er leuk uit! Ik zou een voorbeeld moeten nemen aan zoveel sporten 🙂 Oh en ontbijten uit huis is toch 100x zo leuk als thuis? 🙂

  • Onee Bibiane, hopelijk lukt het je snel om orde te krijgen (zeker niet makkelijk) en voel je je weer snel beter!!! Stap voor stap kom je er wel! De yoga helpt mij enorm om rust te krijgen in mijn hoofd, misschien werkt het ook voor jou, 30 days of yoga is een fijne yoga challenge. Ik wou dat ik elke dag uit huis kon ontbijten 😉 Doe rustig aan!

 2. Mariska schreef:

  Wat een drukte zeg! Ik zou er niet tegen kunnen. Wel hele leuke foto’s, en lekkere foto’s 😀

 3. Sabine schreef:

  Haha die nagellak! Geweldig 🙂 Ik heb het ook nogal druk gehad afgelopen weken, nu echt even bijkomen hoor!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.