♥ Diaryblog| Het roer om

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Wat leuk dat jullie eerder overgaan dan gepland. In 2 a 3 dagen tijd (ik en mijn vriend woonde beide nog thuis) had ik grotendeels alles ingepakt. Veel spullen konden nog niet worden ingepakt, omdat ik die tot op het laatste moment nodig had. Het inpakken was op zich zo gedaan, alleen het uitpakken ging minder snel, haha!

 2. Rilana schreef:

  Leuk al die foto’s die garnalensalade lijkt me super lekker!!

 3. Linda schreef:

  Oh meid wat heb je het dan ineens druk, daar zal ik ook stress van krijgen haha! Zo spannend dat je zo snel al over gaat. Wel heerlijk en veel succes met het inpakken van de rest!

 4. Zo dat is inderdaad wel even alles omgooien, maar zolang je het zelf maar in je hoofd een beetje op orde houdt, komt het volgens mij in de praktijk uiteindelijk ook wel goed. Je hebt in ieder geval wel weer een heel actieve week achter de rug. Ook ben ik benieuwd naar je andere reisverslagen en mooie foto’s!

 5. Marieken schreef:

  Krijg spontaan wéér zin in een salade 🙂 En hoe maak je die zoete aardappelfrietjes, in de oven?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.