♥ Diaryblog| Guilty pleasure & hooikoorts

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Deisy schreef:

  Volgens mij viel het slechte eten toch wel mee? Of althans als ik het met mijzelf vergelijk haha 😉 En inderdaad wat jij zegt: soms moet je lekker kunnen genieten hoor, hoort er ook bij. Die tas past trouwens wel helemaal bij jou: je ziet er echt ready uit zeg maar . X

 2. Fabienne schreef:

  Sinds vrijdag is mijn hooikoorts ook weer terug, word er nu al helemaal gek van. Zo vervelend!

 3. Bethany schreef:

  Leuke Diary schat! Ik ben heel benieuwd naar je backpack verhalen. Reizen is en blijft een mooi avontuur. Hopelijk ga je er volop van genieten! Liefs xxx

 4. Eline schreef:

  Zag eruit als een week vol lekker eten 🙂
  Vooral die tapas borrelhapjes yumyum

 5. Hè bah, die hooikoorts is echt vervelend zeg. En ook vervelend dat je opa weer zieker is geworden. Maar je kunt nu langzaam toeleven naar je vakantie!

 6. Jorien schreef:

  Hooikoorts lijkt me super irritant! Gelukkig heb ik er nooit last van 🙂 Haha zo herkenbaar ook dat wanneer je aan een zak chips begint deze ook leeg moet. Maar eerlijk gezegd heb ik dat met chocola ook;)

 7. Diana Mieczan schreef:

  All this yumminess makes me hungry and I love that bunny cake:) Have a great day, sweetie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.