♥ Diaryblog| Goed nieuws

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Bethany schreef:

  Leuke diary meis!! Je gaat naar Groningen verhuizen? En dat vertel je niet even????? Kus xxxx

 2. Ontzettend spannend die verhuizing naar Groningen, maar opzich ook wel weer leuk! En lekker dat je nog wat afleveringen van Pretty Little Liars hebt. Ik wacht met ongeduld op de nieuwe afleveringen haha. Fijn ook dat je opa naar huis mag!

 3. Nicky schreef:

  Wat een leuke jas!

 4. Jorien schreef:

  Klinkt inderdaad als een super fijne, goed-nieuws-week! Groningen, dat is een eind uit de buurt! Maar wel spannend lijkt me :). En wat fijn dat je opa weer wat is opgeknapt en naar huis mag. Trouwens… dat kastje op die laatste foto.. I’m in love <3

 5. Mariel schreef:

  Leuke diary! Spannend dat je gaat verhuizen 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.