♥ Diaryblog| gezonder eten & Italië/ Bitossi event

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

  1. Deisy schreef:

    Weer een heerlijke en fijn overzicht zeg meis. Die bananenshake ziet er echt heerlijk uit zeg. Nu heb ik ook trek in bananen (en dat nummer dus nu in mijn hoofd haha). Het is trouwens goed dat je lekker alles op jouw tempo doet! Dus dat vind ik echt mooi om te horen. Dat event zag er trouwens heel leuk uit, ben erg benieuwd naar het artikel 🙂 X

  2. Spannend hoor, verhuizen naar Groningen. Ik hoop dat je daar snel je plekje vind! Het eten ziet er allemaal weer heerlijk uit!

  3. marieken schreef:

    Leuke outfit, staat je goed. En wat een mooie plek voor een event!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.