♥ Diaryblog| foodpics & meer genietmomenten

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

  1. Marcella schreef:

    Leuk overzicht! Ik kijk met heimwee naar je fijne zonnige foto’s. Hopelijk komt het mooie weer vlot terug! *duim, duim* Ik kijk uit naar je foto’s en artikel(en) over IJsland trouwens! Knap dat je maar 5 kilo aan bagage hebt ingepakt. Ik dacht dat 10 kilo meestal het minimum was?

  2. Nicky schreef:

    Who! Veel plezier in IJsland! Ik heb ongelooflijk veel zin gekregen in eten nu, haha!f Het is van 11u30 geleden dat ik nog iets gegeten heb.. (verdoving tand)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.