♥ Diaryblog| Event, foodzooi en ziekenhuis

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

  1. Aaaah wat vervelend dat het zo slecht ging/gaat met je opa. Hopelijk knapt hij snel weer op. Ik ben ook helemaal verliefd op het parfum van Cartier en de knuckle ring! Ik heb de afgelopen week ook super ongezond gegeten haha. Deze week gaat de knop weer helemaal om!

  2. Jorien schreef:

    Een week?! Meerdere weken!! Soms is de motivatie echt een paar weken achter elkaar ver te zoeken (en dan is het vooral het gezonde eten wat dan niet lukt). Maar de enige, niet zo gezonde, foodfoto die ik in je diary kan bespeuren zijn die frietjes! De rest ziet er super lekker en gezond uit 🙂 Komt vast wel weer goed met die healthy lifestyle!

  3. Anouk schreef:

    Jeetje.. wat vervelend van je opa! Fijn dat het weer iets beter gaat, ik hoop dat hij er snel weer helemaal bovenop is! Liefs

  4. Deisy schreef:

    Wat vervelend om te horen dat het niet zo goed met je opa ging afgelopen week: ik hoop toch dat hij weer snel opknapt 🙂 Bij mij is het meestal het weekend dat ik minder op sporten en eten let (en dan ga ik ook meestal wel los haha). Alhoewel ben ik wel zo dat ik mijzelf wel lekkere dingen door de week heen gun, maar probeer het niet de spuigaten uit te laten lopen haha 😉 Soms lukt dat iets beter dan andere keren. X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.