♥ Diaryblog| een week waarin alles anders gaat

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

  1. Nathalie schreef:

    Oh nee, wat een vreselijk nieuws over je nicht. Veel sterkte! Ik was ook gevraagd voor die persreis, maar het programma is te actief voor mijn lijf. Zitten we samen in de kou… x

    • Dankjewel Nathalie!! Lief van je! Ja, het was ook wel een actief programma. Ik hoefde ook niet met alles mee omdat het voor mij ook te was anders. Nu doen we het maar met de kou :(. Hopelijk zie ik je wel een andere keer met een event, lijkt me erg gezellig!

  2. Oh jeetje dat is inderdaad geen leuk nieuws! Heel veel sterkte! Begrijpelijk dat je de persreis hebt afgezegd. Die Minion is trouwens wel heel cool!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.