♥ Diaryblog| after travel dip, wat doe je er tegen?

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Sylvia schreef:

  Welkom terug! Wat fijn dat je het zo leuk hebt gehad. Ben benieuwd naar de verhalen. Wat een leuke top heb je aan en die bril staat je heel leuk!

 2. Linda schreef:

  Ik herken die achter Travel dip maar al te goed. Mijn wanderlust schiet alle kanten op en thuis zitten (met minder energie) voelt zo tegenstrijdig! Hopelijk ben jij er snel bovenop. zelf merk ik dat nieuwe reis plannen maken (ook zonder te boeken) helpt, omdat je dan weer iets hebt om naar uit te kijken 🙂

  • Wat klink dat als een goed medicijnen tegen de after travel dip! Het scheelt wel dat het nu heerlijk weer is. Dat je naar buiten kan maakt veel goed. Heb je genoten in Griekenland? Het zag er heerlijk uit!

 3. Natascha schreef:

  Welkom thuis! 😀 Heel herkenbaar, zelfs als je maar een week op vakantie bent geweest is het toch altijd even wennen aan het thuis zijn 😀 het topje van de mango zou ik ook niet kunnen weerstaan joh 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.