♥ Normale dingen, sporten, voornamens en goede doelen steunen

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. Jij bent echt heel erg goed bezig om een gezonde levenswijze op te bouwen! Ik zou dat ook heel erg graag willen, alleen vind ik het zo jammer dat het vaak ook een stuk duurder is. Als student heb ik dat geld helaas (nog) niet.

  • Ik begrijp je punt helemaal! Ik koop mijn fruit en groente vaak op de markt, dat is al een stuk voordeliger. Noten en dergelijke kan je ook bij de Action, Aldi, Lidl en Kruidtvat veel goedkoper vinden. Wanneer het ergens in de aanbieding is koop ik extra in. Mocht je aan de grens bij Duitsland wonen, daar is alles nog goedkoper. Hopelijk heb ik je zo een beetje kunnen helpen.

 2. Yudeska schreef:

  Ziet er super uit, heerlijk gezond eten zie ik daar, leuk verslagje.

 3. Svenja schreef:

  Hmmm je foodies zien er altijd zo lekker uit. En hart of dixie is zoooo leuk <3 Maar dat wist je al, hihi.

 4. Manon schreef:

  wat een super leuke foto’s die flaphoed staat je zo leuk! 🙂

 5. Wat een leuke foto en dat gezonde eten ziet er heerlijk uit! Liefs

 6. ines schreef:

  Ziet er een leuke week uit! Heel erg interessant wel die chart van de ziektes en hun donaties 🙂 Kan je inderdaad als eens over gaan nadenken

 7. Marloes schreef:

  Wat een leuk fotoverslag weer! Ik ben niet genomineerd voor de IceBucketChallenge, maar had hem ook niet gedaan als dat wel zo was. Ik doneer iedere maand aan het WNF en het KWF en draag zo mijn steentje bij aan de natuur en de vreselijke ziekte kanker.

 8. Jorien schreef:

  Wat een fijne week! Goed dat je de healthy lifestyle weer gaat oppakken, je bent in ieder geval weer goed bezig geweest na de vakantie!

 9. Anouk schreef:

  Wat een leuke foto’s! Knap dat je lekker gezond bezig ben, vind het erg leuk om al die foodfoto’s te zien!

 10. Jill schreef:

  Ik vind je haar echt prachtig! Respect altijd weer voor je healthy food, (als ik langskom verpest ik het altijd een beetje haha) als we binnenkort weer samenwonen gaan we samen healthy eten!

 11. Diana Mieczan schreef:

  I love your hat and the smoothie looks delicious:) Kisses, sweetie

 12. Marcella schreef:

  Bizar hé, over 15 weken is het nu gewoon kerst… De tijd gaat zo onwijs snel zeg! Lekker, al je smoothies. Ik ontbijt er altijd mee, zo lekker!

 13. Dana schreef:

  Onwijs leuke foto’s allemaal! Je watermeloen onderzetters zijn wel erg origineel ;D

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.