♥ Onzuivere huid behandelen met Dermalogica (II)

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. mariëlle schreef:

  Wat een mooi resultaat, de producten van dit merk vind ik ook héél fijn! Helaas zijn de prijzen wel wat hoog!

 2. Jamey schreef:

  Wat een leuke verpakkingen :O Dat ben ik helemaal niet gewend van Dermalogica!

 3. Hmmm dat klinkt goed! En deze producten zijn nog betaalbaar. Veel producten van Dermalogica zijn onwijs duur. Je huid ziet er inderdaad een stuk beter uit dan in januari!

 4. Dana schreef:

  Fijn dat ze werken voor je! Ben stiekem ook wel benieuwd ernaar 🙂

 5. Marylene schreef:

  Ik heb de mini-set ook gebruikt, heel fijn dat je ruim twee maanden een gehele lijn kunt gebruiken en proberen. Via http://www.reelyse.com kan je producten met oplopende korting bestellen (t/m 30%). Dan is de prijs beter te doen! Het is trouwens gewoon een Nederlandse website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.