♥ Onzuivere huid behandelen met Dermalogica (I)

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

  1. Anouk schreef:

    Deze producten kende ik nog niet! Ze klinken in ieder geval heel erg goed! Gelukkig heb ik geen onzuivere huid, en heb ik dit zelf dan ook niet perse nodig. Voor de meiden die hier wel last van hebben, denk ik dat dit echt top producten zijn

  2. Kelly schreef:

    Wat een leuke producten lijken me dit!

  3. Jorien schreef:

    Klinkt fijn! Ik ben nog steeds op zoek naar een fijne en betaalbare gezichtsverzorging voor mijn huid. Nu koop ik wat voor handen is, maar heb nog geen producten gevonden die echt blijvertjes zijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.