♥ De weg naar Rome

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

27 reacties

 1. marlies schreef:

  Wat heerlijk, een citytrip naar Rome. Ik ben er nog nooit geweest, maar staat zeker ook op mijn lijstje. Heel veel plezier alvast!

 2. Svenja schreef:

  Wat heerlijk dat je naar Rome gaat, alvast veel plezier <3 Ik ben er nog nooit geweest dus heb geen tips, maar zo te zien heb je al aardig wat informatie gevonden!

 3. Eveline schreef:

  Super leuk geschreven! 🙂

 4. Fleur schreef:

  Rome lijkt mij ontzettend mooi! Helaas ben ik er nog nooit geweest, maar deze mooie stad staat zeker op mijn lijstje!
  Alvast veel plezier en geniet er van!

 5. Annika schreef:

  Haha volgens mij heb je al echt veel info! Ik vond het boekje 100 % Rome ook heel erg fijn.
  Mijn tip is plan ook een dagje zonder plannen, je komt in Rome op zoveel leuke plekken als je gewoon een beetje rondloopt zonder kaart en plan. Echt doen!

 6. Dagmar schreef:

  Jaaaa Rome is prachtig! Alvast ontzettend veel plezier toegewenst! Ben nu al benieuwd naar je ervaringen

 7. Marcella schreef:

  Leuk artikel volop voorpret voor Rome, leuk! Ik was er vorig jaar in maart en vond de fietstocht buiten de stad erg tof. Echt een aanrader!

 8. Jorien schreef:

  Jaloers!! Ik zou ook wel weer naar Rome willen, er is zoveel te zien! Als ik een stedentrip ga boeken, begin ik ook eerst met de datum en het vliegticket. Vanaf hier kijk ik verder naar de accommodatie en de planning 🙂 Een aanrader om lekker te lunchen is Gusto Caffa (Piazza Augusto). En om vanaf het Piazza del Popolo door te lopen naar Villa Borghese (een park) om lekker te relaxen. Ook Trastevere is een super leuke wijk om doorheen te slenteren en lekker te eten! Hopelijk kan je er wat mee 🙂

 9. Marieken schreef:

  Leuke post! Krijg zin om ook weg te gaan! Volgens mij was alles in Rome een aanrader, en is het één groot museum. Bij de Sint Pieter zit een winkeltje met allerlei souvenirtjes. Helaas dicht toen ik er de laatste keer (nu is het net alsof ik héél vaak ben geweest…) was, maar van de eerste keer weet ik nog dat ze echt prachtige (=kitscherige) spulletjes hadden. Het Pantheon is trouwens ook erg indrukwekkend.

 10. saskia schreef:

  wat een leuke blogpost! Rome staat hoog op mijn i wanna go there lijstje! net als Toscane, Milaan en Pompeii…
  Heel veel plezier!

 11. Femke schreef:

  Wat leuk dat je naar Rome toe gaat! Zelf ben ik daar een paar jaar geleden met mijn vriend geweest, was súper leuk. We zaten in een hostel genaamd Panoramic, zeker een aanrader – mooi uitzicht 😉 Voor de rest heb ik niet veel tips. We waren daar vijf dagen en zijn eigenlijk vooral naar de meest obvious dingen gegaan, haha. X

 12. Zo leuk! Ik zou ook wel eens naar Rome willen, lijkt me zo’n leuke stad!!
  Veel plezier!! ♥

 13. Wilma schreef:

  Volgens mij is het overal mooi in Rome, veel plezier!

 14. Jamie schreef:

  Aah geweldig, wil ik ook heen!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.