♥ De laatste Prettybox

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. Manon schreef:

  Beetje jammer dat de producten elders goedkoop verkrijgbaar zijn op het moment, vind ook dat er vrij weinig in zit, zonde!

 2. Bianca schreef:

  Het zijn opzicht mooie producten, maar inderdaad alles is te koop bij een budget winkel… x

 3. Svenja schreef:

  Op zich wel leuke dingen, vooral het setje van Ciate ziet er erg leuk uit.

 4. Rosanne schreef:

  Ik denk inderdaad ook dat een man de vormgeving van de doos heeft bedacht haha. De inhoud is niet echt geweldig.. Dit is ook de reden dat ik hem niet wil, omdat ik geen zin hebt om elke keer weer onzin dingen te ontvangen. liefs x

 5. Dagmar schreef:

  Hmm jammer dat het weer een matige box was, je kunt het geld dan inderdaad beter besteden aan producten waar je heel blij van wordt. Elke maand 15 euro is toch veel aan beautyproducten die je niet snel gaat gebruiken

 6. Jana schreef:

  Ik snap je keuze wel! Ik zou zelf niet zo tevreden zijn met deze inhoud 🙂

 7. Kim schreef:

  Ik snap je keuze, zou precies hetzelfde hebben gedaan!

 8. Bianca schreef:

  Op zich wel een mooie inhoud maar erg lenteachtig vind ik dit niet, jammer!

 9. Dana schreef:

  Jammer dat je weer een stukje voorraad in de prettybox kreeg van de Big Bazar, maar de prijs die er ook gewoon bij staat joh….

 10. Jorien schreef:

  Wat zonde dat het weer niet helemaal spectaculair was. Op zich is het nagellak pakketje (euh, manicure kit) wel leuk, maar het ziet er inderdaad een beetje Kerst-achtig uit, niet wat je in mei in een pakket stopt! Gewoon bij Big Bazar de aanbiedingen in de gaten houden en je eigen Prettybox samenstellen 😉

 11. Marieken schreef:

  De lak ziet er inderdaad een beetje kerstig uit, met het groen. Ben wel heel benieuwd hoe lang hij blijft zitten en of hij een beetje goed en snel droogt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.