♥ Diaryblog| dagelijkse leven met een hersenletsel

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Ik vind het mooi om te lezen dat je weet hoe je met je lichaam om moet gaan. Knap hoor! Het lijkt me zo heftig om steeds weer bij te moeten komen van de constante prikkels om je heen. Een boek lezen of een serie kijken kan dus al heel heftig zijn, terwijl ‘gezonde’ mensen het juist ter ontspanning doen. Fijn dat je hier een balans in hebt gevonden, maar het is zeker iets waar je altijd rekening mee moet houden. Werk je ook nog of is dat helemaal niet mogelijk op dit moment? Heb je kans dat je klachten in de toekomst nog beter worden of is het iets wat blijvend is?

  • Bedankt voor je lieve reactie, Liset! Ik heb al bijna 7 jaar ‘ervaring’, in die tijd heb ik veel geleerd (oa ook door therapieën). Nu kan ik er redelijk goed mee omgaan. Neemt niet weg dat het elke dag weer een gevecht is, vol keuzes en afwegingen die je eigenlijk helemaal niet wil maken. Ik werk niet, ik ben 100 % afgekeurd. 2 a 3 keer in de week bloggen is vaak al te veel gevraagd. De kans dat ik nog herstel is heel erg klein, als ik mezelf vergelijk met 7 jaar geleden dan ben ik wel vooruit gegaan. Maar ik begon met niet weten hoe ik moest lopen of wat ik moest doen met een tandenborstel. Ik besef nu pas dat ik er eigenlijk nooit zo open over heb geblogd. Misschien moet ik dat maar een keer doen.
   Kan jij al een beetje balans vinden? Het lijkt mij extra moeilijk, omdat je kinderen hebt. Ik vind het knap van je!

 2. Sandra schreef:

  Whaah, dat een heerlijke dingen zie ik voorbij komen! Je moet goed voor jezelf zorgen inderdaad, hihi. Heel fijn trouwens dat sporten je goed af gaat. Vind het mooi om te zien hoe je deze hele week door geniet van kleine dingetjes! 🙂

 3. Diana Mieczan schreef:

  All the food looks so healthy and totally delicious and I adore those fresh blooms as well. Kisses, darling.

 4. Iris schreef:

  Jammie, al dat eten ziet er echt heerlijk uit. Ik kan me wel vinden in je stukje wat je hebt geschreven, vaak voel ik me ook ‘schuldig’ als ik moet werken en denk.. was ik maar altijd vrij en zat ik maar altijd thuis. Zo zie je maar dat anderen het zo graag willen en als het normaal voor jezelf is je er niet eens bij stil staat..

 5. Rebecca schreef:

  Het klinkt inderdaad heerlijk om zo lekker thuis te zitten, maar als je dan de reden daarvoor hoort heb je het liever niet. Je eet erg goed, daar mag ik een voorbeeld aan nemen.. Ik ben echt te makkelijk met eten.

 6. Wat heftig zeg, ik kan mij er eigenlijk geen voorstelling van maken, hoe het moet zijn om verplicht thuis te zitten. Ik vind het ontzettend knap om te zien dat je toch zo positief blijft!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.