♥ Comfort zone en tijd om angst te overwinnen

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Manon schreef:

    Wauw prachtig artikel van een prachtig persoon. Het is soms heel moeilijk om te zien wat je gelukkig maakt als je eenmaal in je comfort zone zit heb ik gemerkt. Of je kijkt steeds uit naar een moment waarop je iets leuks gaat doen of op vakantie gaat om dan gelukkig te zijn. Het leven is veel meer dan dat.. maar om dat te ontdekken moet je inderdaad uit je comfort zone, maar het is het zeker waard! 🙂

    • Je hebt helemaal gelijk! Uitkijken naar iets leuks (zoals een vakantie) daar kan je niet op teren. Dat houdt je even vol, maar uiteindelijk is dan niet het ultieme geluk. Het leven is inderdaad meer dan dat. Laten we het leven maximaal leven, zonde anders!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.